Koel/vries eiland Starlight PN-4 Lux - Framec

koelvries-eiland-starlight-pn4-lux-mondial-elite
Compact combi eiland, multi inzetbaar en direct uit voorraad leverbaar!

Normale prijs: € 4.280,00

Special Price € 2.885,00

Cool4U Klantenservice
 

Klantenservice

+31 (0)297 74895

Heeft u vragen over dit product? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn hier om u te helpen!


 

Gratis verzenden

Door ons persoonlijk afgeleverd!

Onze wagens rijden 5 dagen per week door heel Nederland om onze koelmeubelen kostenloos naar tevreden klanten te brengen.

  • Productbeschrijving
  • Specificaties

Details

Bent u op zoek naar een multi inzetbare actiekoeling of actievriezer voor uw winkel? Zoek dan niet verder want de Starlight PN-4 LUX van de Italiaanse producent FRAMEC is de perfecte keus!

Door de compacte afmeting van slechts 1.25 x 1.01 m (lxb) perfect te plaatsen in uw actiestraat, op een kopse kant van een stelling of een strategische plaats in uw winkel.

Dit combi eiland kan zowel als koeleiland en als vrieseiland worden ingezet. Op eenvoudige wijze is de temperatuurinstelling aan te passen. Op het bedieningspaneel zit een schakelaar gemonteerd waar bij vermeld staat: +2°C of -18°C. Het betreft hier een stekkerklaar / Plug-In combi eiland dat op 230V dient te worden aangesloten.

Het combi eiland is van Italiaanse productie en is afkomstig uit de fabriek van Framec. Dat het Italiaanse productie betreft kunt u zien aan de afwerking, de hoge kwaliteit en veel doordachte details. De ISO glasopstand biedt uw klanten goed zicht op uw producten. Inhoud combi eiland: 190 liter

Dit eiland is breed inzetbaar, het kan zowel koelen +0°C / + 7°C als vriezen -18°C / -20°C en wordt geleverd inclusief nachtafdekkingsplaten. Inwendige verlichting ( TL ) aan de lange zijde van het eiland om de producten te belichten. Voorzien van elektronische regeling, geforceerde koeling, automatische ontdooiing.

Accoissoires op aanvraag verkrijgbaar;

  • Set zwenkwielen € 150,-
  • Vakverdeling van geplastificeerde rekken ( 15 vaks ) € 370,- )

Extra informatie

Kleur Wit
Breedte 1.25m
Diepte 101,5m
Inhoud 190 liter
Group Deal N/B