Global Light combi eiland 1.50m koel/vrieseiland Framec

global-light-combi-eiland-150m-koelvrieseiland-mondial-elite
Panoramisch combi eiland direct uit voorraad leverbaar! Italiaans design & kwaliteit inclusief 1 jaar fabrieksgarantie

Normale prijs: € 4.850,00

Special Price € 3.395,00

Cool4U Klantenservice
 

Klantenservice

+31 (0)297 74895

Heeft u vragen over dit product? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn hier om u te helpen!


 

Gratis verzenden

Door ons persoonlijk afgeleverd!

Onze wagens rijden 5 dagen per week door heel Nederland om onze koelmeubelen kostenloos naar tevreden klanten te brengen.

  • Productbeschrijving
  • Specificaties

Details

Bent u op zoek naar een multi inzetbare actiekoeling of actievriezer voor uw winkel? Zoek dan niet verder want de GL 150 van Italiaanse productie is de perfecte keus! Dit combi eiland kan zowel als koeleiland en als vrieseiland worden ingezet. Op eenvoudige wijze is de temperatuurinstelling aan te passen. Op het bedieningspaneel zit een schakelaar gemonteerd waar bij vermeld staat: +2°C of -18°C. Het betreft hier een stekkerklaar / Plug-In combi eiland dat op 230V dient te worden aangesloten.

Het combi eiland is van Italiaanse productie en is afkomstig uit de fabriek van Framec. Dat het Italiaanse productie betreft kunt u zien aan de afwerking, de hoge kwaliteit en veel doordachte details. De hoge ISO glasopstand biedt uw klanten goed zicht op uw producten.

Het combi eiland is standaard voorzien van glasschuifdeksels. Door het toepassen van glasschuifdeksels kan het combi eiland eenvoudiger zijn temperatuur behouden doordat er geen invloeden van buitenaf zijn ( u kunt hierbij denken aan warme verlichting, warmtebron zoals een steamer, airco, tocht etc ). Invloeden van buitenaf hebben zeker een effect op de levensduur van de koeler of vriezer!

Door het toepassen van glasschuifdeksels is er een constante temperatuur hoeft de compressor minder hard te werken, wat op zijn beurt weer bij draagt aan een langere levensduur van de compressor. Naast dit belangrijke voordeel is er nog een ander belangrijk voordeel voor het toepassen van schuifdeksels op eilanden namelijk: energiebesparing! Als de compressor minder hoeft te werken, wordt er ook minder energie verbruikt. Een Win-Win situatie voor u!

Uiteraard kunt u er voor kiezen om het combi eiland te gebruiken zonder glasschuifdeksels, de keuze is geheel aan u. U kunt de glasschuifdeksels eenvoudig uit het frame pakken en elders opbergen. In het frame van de glasschuifdeksels zit de verlichting verwerkt.

Standaard is dit combi eiland uitgerust met TL verlichting. De verlichting zit gemonteerd aan de lange zijden van het combi eiland en verlicht uw te presenteren producten van boven af. Op het bedieningspaneel zit tevens een schakelaar om de verlichting mee aan/uitschakelen.

Hieronder wat technische informatie: Het combi eiland is uitgerust met o.a. thermostaat met automatische ontdooiing, een lekwater verdamping systeem waardoor u het lekwaterbakje niet dagelijks hoef te legen.

Het toegepaste koelmiddel is van het type R404, het combi eiland is voorzien van een CE keurmerk.

Het temperatuurbereik is: +0°C tot +6°C en/of -18°C tot -25°C

Dit product is ook verkrijgbaar in 2.00 m lengte ( GL 200 Global Light )  

Extra informatie

Kleur Wit
Breedte 1.50,6 m
Diepte 1.01 m
Inhoud 300 liter
Group Deal Nee

Verwante producten