Koelen

professionele

VRIESCELLEN

Waarom een vriescel?

Een horecabedrijf kan bijna niet meer zonder vriescel. In een vriescel kan je de voorraad bewaren, zodat je altijd voldoende in huis hebt. Bij Cool4u.nl leveren wij al onze vriescellen voorgemonteerd en stekkerklaar.

Soorten vriescellen

De voorradige levensmiddelen kan je opslaan in een vriescel. Een vriescel is, net zoals een koelcel, verkrijgbaar in diverse afmetingen. Afhankelijk van de nodige voorraad en de ruimte bepaal je de grootte van de vriescel. Door middel van een vriescel ben je in staat om goed in te spelen op onverwachte drukte en kan je voldoende voorraad inslaan.

Het gebruik van vriescellen

Ook in vriescellen zit veel verschil. Iedere branche heeft haar eigen wensen bij het kopen van een vriescel. Een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden, is het energieverbruik. Dit verschilt nogal per vriescel. Laat je daarbij goed informeren over het nodige onderhoud van de vriescel.

Een vriescel kopen die bij jou past

Het is belangrijk dat je een vriescel koopt die past bij jou en je organisatie. Een vriescel met de juiste grootte en een goede kwaliteit. Zorg dat je goed op de hoogte bent van het benodigde onderhoud. Op basis van onze jarenlange ervaring geven wij je graag een passend advies, ook over andere koelmeubelen en horeca apparatuur.

Showing 2 products