Schepijsvitrines

professionele

SCHEPIJSVITRINES

Waarvoor gebruik je een schepijsvitrine?

Een schepijsvitrine wordt gebruikt voor het scheppen van ijs, veelal in horecagelegenheden. Een schepijsvitrine is een vitrine die als het ware een luchtdeken trekt over je producten. Hierdoor blijft het schepijs goed op temperatuur. Doordat schepijs vaak op warme dagen wordt geschept, is het belangrijk dat de schepijsvitrine voldoende kracht heeft om de temperatuur koud te houden.

Wanneer koop je een schepijsvitrine?

Een schepijsvitrine heb je nodig wanneer je veel ijs verkoopt op een dag. De temperatuur buiten de vitrine is een stuk warmer dan de temperatuur die het ijs moet hebben. Dankzij een schepijsvitrine is het ijs altijd op de juiste temperatuur en je hoeft de bakken ijs niet steeds in en uit te pakken.

Presentatie van je schepijs

Door middel van een mooie schepijsvitrine kan je ambachtelijk schepijs op een goede manier presenteren. De klant ziet in een oogopslag welke soorten ijs je hebt.

Eigenschappen van een schepijsvitrine

Er zijn diverse soorten schepijsvitrines. Het is belangrijk dat de vitrine voldoet aan jouw wensen. Wensen betreffende grootte, temperatuurbereik et cetera. Wij delen graag onze kennis over de schepijsvitrines en over andere horeca koeltechnieken.

    • Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.