Rijpingskast Mini Meat

rijpingskast-mini-meat

Deze rijpingskast is een echte eye catcher voor uw restaurant of slagerij.

€ 3.042,00
Cool4U Klantenservice
 

Klantenservice

+31 (0)297 74895

Heeft u vragen over dit product? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn hier om u te helpen!


 

Gratis verzenden

Door ons persoonlijk afgeleverd!

Onze wagens rijden 5 dagen per week door heel Nederland om onze koelmeubelen kostenloos naar tevreden klanten te brengen.

  • Productbeschrijving
  • Specificaties

Details

Dry Agen is vlees laten verouderen ( rijpen ) in een speciale klimaatkast/kamer. Het artikel Mini Meat van het Italiaanse merk Tecfrigo is de kleinste rijpingskast in ons assortiment.

Mini Meat is uitstekend geschikt voor u als restaurant eigenaar! U kunt namelijk bij uw groothandel al gerijpte stukken vlees inkopen en dit rijpingsproces verder laten gaan in uw eigen presentatiekast.

Uw gast zal zich afvragen wat deze kast precies doet, waarom het vlees daar wordt getoond. Voor uw medewerkers het perfecte moment om het gerecht Dry Aged Beef op uw kaart toe te lichten! Deze panoramische rijpingskast is aan 4 zijden voorzien van glas waardoor er optimaal zicht is op uw Dry Aged Beef.

Door deze manier van productpresentatie creëert u een beleving voor uw gast! Aan de bovenzijde zijn 2 hangstangen gemonteerd waaraan u het vlees kunt hangen, standaard is er geen rooster inbegrepen, wenst u graag op roosters gaan rijpen dan kunt u deze bijbestellen via onze klantenservice.

Er zijn 2 modellen rijpingskasten verkrijgbaar, de ‘Ferrari’ onder de rijpingskasten kan het rijpingsproces vanaf dag 1 t/m dag 42 perfect begeleiden. We spreken hier over model TF-700 en model TF-1500. Het andere model is een rijpingskast die toepasbaar is vanaf de 14e dag, als de korst van het vlees zich al heeft gevormd en het vlees al is beschermd door het indrogingsproces.

Mini Meat is geschikt voor het rijpingsproces vanaf dag 14 t/m 42. De techniek voor dag 1 t/m 13 is simpelweg complexer door het vochtige vlees en het ontvochtigen van de klimaatkast. 

  • Temperatuurbereik: +2°C / +6°C
  • 230V Plug-In
  • Geforceerde luchtcirculatie
  • Interne verlichting (LED)
  • Italiaanse productie & design 
  • Merk: Tecfrigo 
  • Inclusief 1 jaar fabrieksgarantie! 

 

Extra informatie

Kleur RVS
Breedte Nee
Diepte Nee
Inhoud Nee
Group Deal N/B

Verwante producten