Over Cool4U

Incito Europe B.V.

Cool4U.nl is een initiatief van Incito Europe B.V. uit Aalsmeer. Door onze jarenlange ervaring in zowel de horeca branche als de productverwerking industrie zijn wij van mening dat een koeling en vriezer een must is voor menig bedrijf, maar ook zeker enige investering vergt. Voor u een investering zal doen voor uw bedrijf wilt u eerst verzekerd zijn van professioneel advies.

Bij Incito bent u aan het juiste adres! Wij beschikken over ruime ervaring en veel kennis over de aangeboden artikelen.

Onze uitgebreide webshop is met veel zorg samengesteld, niet alleen de prijs en afmetingen staan bij ieder product vermeld maar ook het gewicht en de aansluitwaarde.

Leveren binnen 4 uur mogelijk!

In de meeste gevallen gaat u als ondernemer pas op zoek naar een vervangend apparaat als het huidige niet meer functioneert. Een snelle levering is voor u gewenst! Er zijn veel leveranciers op het internet te vinden, maar wie is er nu betrouwbaar? En waar vind u waar voor uw geld? Bij Cool4U bent u aan het juiste adres! Cool4U heeft een uitstekende regeling getroffen met de diverse leveranciers; per koerier is er een Express Delivery mogelijk. Indien uw vriezer defect is kunt u binnen 4 uur beschikken over een nieuwe vriezer!

 
 

Gratis verzending

Alle bestellingen boven de 100 euro versturen wij kostenloos naar u toe.

 

Persoonlijk advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar! Bel of mail ons met uw persoonlijke vragen.

 

De voordeligste in Nederland

Cool4U is 1 van de voordeligste leveracier op het gebied van koelingen voor bedrijven.