Opzetvitrine - VK-33 120

opzetvitrine-vk33-120
Perfecte budget opzetkoelvitrine als u werkt met verse producten!
€ 466,00
Cool4U Klantenservice
 

Klantenservice

+31 (0)297 74895

Heeft u vragen over dit product? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn hier om u te helpen!


 

Gratis verzenden

Door ons persoonlijk afgeleverd!

Onze wagens rijden 5 dagen per week door heel Nederland om onze koelmeubelen kostenloos naar tevreden klanten te brengen.

  • Productbeschrijving
  • Specificaties

Details

Bent u op zoek naar een opzetvitrine tegen een budget prijs? Zoek dan niet langer, met de opzetvitrines van het merk Tefcold heeft u de beste prijs-kwaliteit garantie! Deze opzetvitrine is zowel in als uitwendig vervaardigd van SS304 (RVS)

Opzetvitrines van Tefcold zijn in series verkrijgbaar namelijk de VK-33 en de VK-38. Deze benamingen hebben alles te maken met de inhoud ( breedte ) van de opzetvitrine. VK-33 is 33,5 cm diep en VK-38 is 39,5 cm diep van voor naar achteren gemeten.

Een opzetkoelvitine plaatst u vaak op een werkbank, wellicht bent u van voornemens om een broodjescorner of pizzeria te gaan openen. Voor beide toepassingen kunt u dan prima werken met een opzetkoelvitrine van Tefcold. Welke afmeting u besteld hangt helemaal af van de hoeveelheid ruimte die u heeft op het werkblad. VK-33 is de minst ondiepe opzetkoelvitrine die er is, met slechts 33,5 cm diepte en een lengt variërend van 1.20 m, 1.50m, 1.80m en 2.00 m is er voor iedere ruimte een passende oplossing te vinden.

De opzetvitrine is standaard voorzien van een glasopstand dit is noodzakelijk om de hygiëne voorschriften van de VWA op te volgen; open gepresenteerd voedsel dient te worden beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Om de opzetvitrine naar behoren te kunnen gebruiken dient u de vitrine te vullen met GN bakken ( gastronorm bakken ) van 1/3 GN of van 1/4GN afmeting. Wellicht bent u al bekend met de term ‘Gastronorm’ maar voor degene die dit nog niet weten, hieronder even een korte uitleg; Om de ruimte in een professionele keuken zo efficiënt mogelijk in te delen is er een standaard maat afgesproken met alle leveranciers die wereldwijd wordt toegepast; Gastronorm maten komt u tegen in koelkasten, werkbanken, ovens, saladières en o.a. opzetvitines.

Het Gastronorm systeem werkt met gestandaardiseerde afmetingen voor o.a. schalen, bakken, bakplaten, sledes etc. De grootste maat is 1/1 GN en heeft een afmeting van 530mm x 325mm ( lxb ) en kan bestaan uit diverse hoogtes variërend vanaf 20mm tot 200mm. Voor opzetvitrine Tefcold VK-33 kunt u een indeling maken van minimaal 5 x 1/4 GN bakken met een maximale diepte van 150mm.

Het betreft hier geen product van Chinese makelij maar van Europese makelij tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Technische specificaties VK-33 120

  • Koelmiddel R134a
  • 230V, Plug-In
  • Inclusief 1 jaar fabrieksgarantie
  • Statische koeling
  • Temperatuurbereik: +2°C/+10°C
  • Gewicht: 25kg Inhoud: 32 liter, maximaal 5 x 1/4 GN bakken van maximaal 150mm diep ( exclusief)
  • Voorzien van 4 stelpoten
  • Hoogte inclusief glasopstand: 43,5 cm

Extra informatie

Kleur RVS
Breedte Nee
Diepte Nee
Inhoud Nee
Group Deal Nee