Gebakvitrine - Piccolo

gebakvitrine-piccolo
Zoekt u een trendy & compacte koelvitrine? Dan is Piccolo zeer geschikt!

Normale prijs: € 1.935,00

Special Price € 1.259,00

Cool4U Klantenservice
 

Klantenservice

+31 (0)297 74895

Heeft u vragen over dit product? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn hier om u te helpen!


 

Gratis verzenden

Door ons persoonlijk afgeleverd!

Onze wagens rijden 5 dagen per week door heel Nederland om onze koelmeubelen kostenloos naar tevreden klanten te brengen.

  • Productbeschrijving
  • Specificaties

Details

Bent u op zoek naar een gebakvitrine voor uw winkel maar u heeft niet veel ruimte? Dan is de Piccolo zeker iets voor u!Piccolo is een compacte (gebak) vitrine die u perfect op uw bar of balie kunt plaatsen.

Piccolo is een trendy vitrine en door haar geringe afmeting, gewicht en looks een aanwinst voor de wat kleinere winkel. Is uw oude gebakvitrine aan vervanging toe of wilt u juist uw assortiment uitbreiden en bent daarvoor een kleine vitrine nodig? Dan is Piccolo de juiste keus!

Door haar brede temperatuurbereik is deze vitrine multi-inzetbaar! Zijn de hardlopers op doordeweekse dagen andere producten dan in het weekend? Door een simpele aanpassing aan de temperatuur is deze vitrine geschikt voor de verkoop van o.a. gebak, vlaai, beignets, appelflappen, chocoladebroodjes, belegde broodjes, macaron’s, yoghurt, (fruit) salades.

Doordat de Piccolo is voorzien van statische koeling en er nauwelijks luchtstroom in de koeling. Een geforceerde luchtstroom zoals in veel koelingen is aangebracht draagt namelijk bij aan het uitdrogingsproces van onder meer slagroom. Bij een statische koeling droogt de slagroom ook wel uit maar minder snel.

Met Piccolo kunt u de producten presenteren op 3 etages, er zijn namelijk 2 glasplateau’s inbegrepen. Om bij uw producten te komen schuift u eenvoudig en soepel de deurtjes open aan de achterzijde. Aan de klantzijde is geen toegang mogelijk tot de producten. Inwendig is er verlichting aanwezig.

Piccolo is een Italiaans kwaliteitsproduct en zeker niet zomaar een gebakvitrine. Het is al jarenlang een populair model. De standaard kleur is zwart, maar Piccolo is ( op bestelling ) tevens in de volgende kleuren verkrijgbaar: grijs, lila/paars, groen, wit en rood

  • Temperatuurbereik: +5°C tot +15°C
  • 230V, Plug-In
  • Statische koeling
  • Merk: Scaiola
  • Gewicht: 55 kg
  • Inclusief binnenverlichting
  • 3 etages; 2 glasplateaus en 1 bodemschap

Extra informatie

Kleur Zwart
Breedte 1.01 meter
Diepte 0.42
Inhoud Nee
Group Deal N/B