Koelen

professionele

KOELTOONBANKEN

Voor wie is een koelvitrine bedoeld?

Een koelvitrine, ook wel koeltoonbank genoemd, zie je vaak terug bij een snackbar, bakkerij of een slager. Zo heb je speciale viskoeltoonbanken, gebaksvitrines en meer. De koeltoonbank is een koeling met een gebogen kantelruit. De vitrine heeft een temperatuuruitlezing waarmee je de temperatuur nauwkeurig in de gaten kunt houden. Daarnaast is een koeltoonbank voorzien van een lekwateropvangbak.

Laat je verse producten zien!

Een koelvitrine heb je nodig indien je producten wilt presenteren in je winkel. Je kunt de producten gemakkelijk pakken en daarbij zijn ze goed zichtbaar voor de klant. De klant ziet direct wat je in huis hebt en daarbij gaat het niet ten koste aan de kwaliteit van het product. Ook tijdens warme dagen is het belangrijk dat de producten de juiste temperatuur hebben. Door middel van een temperatuuruitlezing kun je de temperatuur in de gaten houden.

Welke koelvitrine past bij jou?

Ook in koelvitrines zijn veel verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Ook is het bijvoorbeeld belangrijk dat je vis in een koeling legt die inwendig van RVS is. Voordat je een koelvitrine aanschaft is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent. Bij Cool4U leveren wij alle koelvitrines stekkerklaar zodat u deze direct kan gebruiken. Daarnaast leveren wij ook maatwerk. Wij luisteren graag naar je wensen en adviseren je graag!

Showing 1-10 of 28 products

  1. 1
  2. 2
  3. 3