Wandkoelingen

professionele

WANDKOELINGEN

Voor wie zijn wandkoelingen bedoeld?

Wandkoeling wordt voornamelijk gebruikt in de supermarkten. In deze wandkoelingen staan producten die gekoeld bewaard moeten worden. Een wandkoeling is een geforceerde koeling die elektronisch wordt geregeld. Ook heeft een wandkoeling meestal automatische ontdooiing en lekwaterverdamping.

Waarom een wandkoeling kopen?

Als supermarkt kun je niet zonder wandkoeling. In de wandkoeling toon je de producten die gekoeld bewaard moeten worden. Je gebruikt een wandkoeling ter koeling en ter presentatie van de producten.

Functie van wandkoeling

Een wandkoeling is meestal voorzien van verlichting en bestaat voornamelijk uit glas. Naast dat een wandkoeling de producten koud houdt, is het ook een nette presentatie voor de producten. Door het vele glas zijn alle producten goed zichtbaar. In een supermarkt gaan de deuren van de koeling vaak open en dicht. Daarom is het van groot belang dat de wandkoeling continu ervoor zorgt dat de producten de juiste temperatuur hebben.

Welke wandkoeling past bij jou?

Er zijn veel verschillende soorten wandkoelingen. Daarom is het belangrijk dat jij je van tevoren goed laat informeren. Wij delen graag onze kennis en jarenlange ervaringen met je. Neem gerust contact met ons op.

Showing 1-10 of 20 products

  1. 1
  2. 2