Koelen

professionele

MINIBARS

Mini koelkasten, wanneer gebruik je deze?

Een minikoelkast, ook wel minibar of mini frigo genoemd. De naam zegt voldoende. Een mini koelkast heeft een geruisloze werking en is geschikt om kleine hoeveelheden producten koud te bewaren. Een mini koelkast kom je tegen in bijvoorbeeld een hotelkamer. Deze zijn veelal voorzien van een kleine hoeveelheid (alcoholische) dranken, chips of chocoladerepen.

Waarom zou ik mini koelkast kopen?

Een mini koelkast gebruik je voornamelijk om een kleine voorraad dranken en/of etenswaren te bewaren. In hotelkamers tref je deze vaak aan. Doordat een minikoelkast geluidsabsorberende eigenschappen heeft, is deze zeer geschikt voor een hotelkamer. De gasten hebben enkel gemak van de mini koelkast. Het is gemakkelijk om een kleine hoeveelheid voedingsmiddelen koel te bewaren.

Welke mini koelkast past bij jou?

Ook in de mini koelkasten zit veel verschil. De mini koelkasten staan bekend om het lage energieverbruik. De mini koelkasten zijn meestal uitgerust met een geavanceerde absorptiekoeling technologie. De mini koelkasten hebben als inhoud 30 of 40 liter. Voor meer informatie delen wij graag onze kennis met je.

Showing 7 products