Koelen

professionele

KOELCELLEN

Waarom een koelcel?

Een koelcel is onmisbaar voor een horecabedrijf. Een koelcel is een koele ruimte waar vaak de voorraad wordt bewaard. De koelcellen zijn voorgemonteerde, stekkerklare installaties.

Soorten koelcellen

Een koelcel is geschikt voor de opslag van levensmiddelen. Je kunt hier verse ingrediënten in bewaren en opslaan. Op deze wijze ben je voorbereidt op de drukke momenten in je bedrijf. Een koelcel is verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat het altijd past in jouw keuken. Laat je goed informeren over de verschillende koelmeubelen.

Gebruik koelcellen

Daarnaast is het belangrijk dat je weet hoe intensief je de koelcel gaat gebruiken. Gebruik je bijvoorbeeld in de winter nauwelijks de koelcel? Dan kan je overwegen om twee kleine koelcellen aan te schaffen in plaats van één grote koelcel. Of heb je de koelcel alleen in het weekend nodig? Dan is het belangrijk dat de koelcel snel afkoelt indien je hem inschakelt. Of wil je visproducten bewaren in je koeling? Dan mag je alleen een koeling toepassen die geheel van RVS is.

Een koelcel kopen die bij jou past

Iedere horeca onderneming heeft zich te houden aan de strenge eisen die zijn gesteld aan het onderhoud van een koelcel. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je koelcel gebruiksvriendelijk is. Voordat je een koelcel kopen gaat, is het belangrijk om antwoorden te krijgen op de bovenstaande aandachtspunten. Op deze wijze kies je een koelcel die past bij jou en je bedrijf. Wij geven je graag advies, ook over andere bedrijfskoeling

Showing 7 products