Koelen

professionele

BLASTCHILLERS

Blastchiller, de trend van 2016.

Een blastchiller, wat is dat?

Een blastchiller is tegenwoordig een must voor ieder horecabedrijf. Maar ook instellingen zoals bejaardenhuizen en ziekenhuizen kunnen niet meer zonder. De eisen aan de hygiëne van levensmiddelen worden steeds hoger. De regelgeving rondom de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit ziet toe op veilig voedsel. Daarom is het terugkoelen van bereide producten een must geworden. Voor het terugkoelen van deze bereide maaltijden gebruik je een blastchiller.

Goedkoopste oplossing voor terugkoelen

Bij Cool4u.nl hebben wij de goedkoopste oplossing voor het terugkoelen van voeding.

Waarom moet je voedsel terugkoelen?

Wanneer je 's avonds een maaltijd wilt serveren die veel voorbereidend werk vraagt, is het belangrijk om het eten veilig te bewaren. Bij een temperatuur tussen +7 ⁰C en +65 ⁰C hebben micro organismen vrij spel. Om kwaliteit van het voedsel te garanderen gebruik je een blastchiller of een fastfreezer. Met een blastchiller ga je voedsel terugkoelen. Met een fastfreezer vries je voedsel in.

Showing 4 products