Horeca koeltechniek

Goede koeltechniek is van groot belang.

Voor een horecabedrijf is een goede koeltechniek van groot belang. In je koelmeubelen bewaar je de voorraad en toon je de producten voor je klanten. In geval van storing lossen wij deze natuurlijk zo snel mogelijk op.

Is iedere koeltechniek geschikt voor de horeca?

Niet iedere koeltechniek is geschikt voor het gebruik in de horeca. Er zit een groot verschil in koeltechnieken voor huishoudelijk gebruik en horeca gebruik. Je begrijpt dat de koeltechniek bij een horeca bedrijf veel meer te verduren heeft. Deze wordt veel intensiever gebruikt waardoor er meer koude verloren gaat door het openen en sluiten van deuren. De koeltechniek moet hard werken om continu op temperatuur te blijven.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van horeca koeltechniek?

Het is belangrijk dat je de wensen van jou en je bedrijf op een rijtje hebt. Vind je design belangrijk of heb je liever een praktische koeltechniek? En welke grootte kan je kwijt in je bedrijf? Daarbij is het belangrijk dat de koeling een laag energieverbruik heeft.

Diverse merken

In de horeca koeltechnieken zit veel verschil. Zo zijn er bekende merken zoals Gram, Gamko, Carrier en Afinox. Daarnaast zijn er ook goede alternatieven. Deze alternatieven zijn van dezelfde kwaliteit maar zijn aantrekkelijk wat betreft de prijs. Bij Cool4U geven wij graag advies over je horeca technieken.