Horeca apparatuur

Horeca apparatuur

Een ander woord voor horeca apparatuur is gastronomie. Als horeca ondernemer kun je niet zonder goede koelapparatuur. Koelapparatuur zorgt ervoor dat je de voedingsproducten op een verantwoorde wijze kunt presenteren en bewaren.

De hygiëne eisen van levensmiddelen

De eisen aan de hygiëne van levensmiddelen worden steeds hoger. En daar heeft iedere ondernemer de levensmiddelen verkoopt mee te maken. De regelgeving rondom de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit ziet er op toe dat de consument veilig voedsel eet. De temperatuur van je voedselproducten speelt een zeer belangrijke rol in de veiligheid hiervan. Daarom is het belangrijk dat de voedselproducten zich bevinden in een omgeving met de juiste temperatuur.

Soorten horeca apparatuur

Horeca apparatuur is een zeer breed begrip. Dit dekt de lading van koffiemachines tot vaatwassers en van vriescellen tot blastchillers. Wij als Cool4U adviseren je graag rondom de koelingapparatuur. Wij hechten veel waarde aan een goede service. Mocht er eens storing komen dan komen we dit zo snel mogelijk oplossen.

Gebruik van de apparaten

Het is belangrijk om na te gaan hoe intensief je de horeca apparatuur gaat gebruiken. Het kan zijn dat u de koelingen voornamelijk in het weekend gebruikt, of alleen in de zomerperiode. Dit brengt andere wensen met zich mee. Wij helpen adviseren je graag zodat je horeca apparatuur aanschaft die past bij de wensen van je bedrijf.