Bedrijfskoeling

Wat wordt verstaan onder bedrijfskoeling?

Bedrijfskoeling staat voor alle soorten van koelingen die niet worden gebruikt voor huishoudelijk gebruik. Bij Cool4u.nl leveren wij alle soorten bedrijfskoelingen. Standaard maten maar ook maatwerk. Wij leveren kwalitatief hoogstaande koel- en vriesmeubelen, gereviseerd maar ook in nieuwstaat.

Duurzame bedrijfskoeling

Het wordt steeds belangrijker om in te zetten op duurzaamheid. Dit wordt gestimuleerd vanuit de overheid maar veel MKB gaan ook energiezuinig ondernemen. Zij moeten wel, want ook de klanten letten steeds meer op de groene labels.

Het assortiment

Cool4u levert veel verschillende producten, van dry aged beef kast tot een mini koelkast. Het is belangrijk dat je apparatuur aansluit bij jouw wensen op het gebied van gebruiksgemak, energieverbruik en uitstraling. Onze bedrijfskoelingen zijn geschikt voor de horeca en supermarkten maar ook voor de scheepvaart en medische toepassingen.

Viskoeling

Heb je vis in je assortiment? Dan is het zeer belangrijk dat je koeling inwendig van RVS is. Vis kan je niet in iedere koeling bewaren. Het is daarom belangrijk dat je de juiste viskoeling toepast voor ieder product.

Merken

Er zijn veel soorten bedrijfskoelingen. Verschillen in kwaliteit, uitvoering en prijs. Bekende merken zoals Gram, Gamko, Carrier en Afinox kennen we allemaal als we bekend zijn in de wereld van de bedrijfskoelingen. Maar er zijn zeer goede alternatieven, die aantrekkelijker zijn wat betreft de prijs en dezelfde kwaliteit hebben.

Welke bedrijfskoeling past bij jouw bedrijf?

Bij Cool4u vinden wij het belangrijk dat je bedrijfskoeling aanschaft die voldoet aan de wensen en eisen van je bedrijf. Wij geven je graag een passend advies en delen graag onze jarenlange ervaring in ons vakgebied.